Najboljši način za nakup vzmetnice​

Če ste kdaj kupovali novo vzmetnico veste, da to ni ravno preprosta odločitev. Izbira na trgu je ogromna in raznovrstna. Za racionalen in netvegan nakup je potrebno obiskati več  trgovin in salonov, primerjati cene, kakovost ter ustreznost ležišč in si odgovoriti na vprašanja, kot so: Katero dimenzijo vzmetnice potrebujemo? Je zame bolj primerna trda, srednje trda ali mehka vzmetnica? Katero  vzmetnico izbrati? Vse to nam lahko vzame tudi več dni! 

Ker vam želimo pri Swiss+Bed postopek nakupa vzmetnice čim bolj poenostaviti hkrati pa vam omogočiti nakup za vas najboljše vzmetnice, vam bomo v tem članku predstavili prednosti spletnega nakupa vzmetnice v primerjavi z obiskom fizičnih trgovin in zakaj vas ravno ta najhitreje pripelje do najbolj primerne vzmetnice.

01

Širok izbor

Pri spletnem nakupovanju imamo širok izbor trgovin le en klik stran. Istočasno lahko raziskujemo ponudbe več trgovin hkrati, preberemo izkušnje in pričevanja dejanskih strank in si oblikujemo zelo dobro mnenje glede odločitve o nakupu novega ležišča.

Preko spleta boste tudi enostavneje in hitreje preverili ali ima posamezen ponudnik vzmetnic na zalogi tudi vašo dimenzijo. Standardne dimenzije vzmetnice (80x200, 90x200, 100x200, 120x200. 140x200, 160x200, 180x200 in 200x200) boste našli pri večini ponudnikov, manj razširjene dimenzije, kot so na primer 90x190, 80x190, 120x190, 160x190, 140x190 ipd.  pa le pri nekaterih ponudnikih. V kolikor potrebujete vzmetnico izdelano po naročilu (po meri), pa se možnosti, kje kupiti vzmetnico še toliko bolj zmanjšajo. Pri nas dobite vzmetnice v vseh naštetih dimenzijah,  mnogo drugih dimenzijah ter jogije izdelane po meri.

Vse to, brez prestopiti praga domačih vrat! A to je le prva od mnogih prednosti spletnega nakupa vzmetnice.

spletno nakupovanje vzmetnice
02

Brez vsiljivih prodajalcev

Če se odločimo za obisk fizične trgovine, obstaja velika verjetnost, da nas bo tam pričakal vsiljiv prodajalec. Cilj prav vsakega od njih je čim bolj dobičkonosna prodaja, kar je povsem razumljivo, za kupca pa je lahko nadležno. Včasih se počutimo, da nam je izdelek bil vsiljen ali da smo bili zmanipulirani v to, da ga kupimo. Morda na koncu celo nismo zadovoljni z odločitvijo, ker smo jo sprejeli pod pritiskom.

03

Sproščen nakup

Pri spletnem nakupovanju se z ravnokar omenjeno težavo ne rabimo obremenjevati. Odločitev o nakup lahko sprejmemo v miru, brez časovnih in drugih pritiskov. Noben med nami ne mara, da se nam kakršen koli izdelek vsiljuje, zato je to velik plus! V spletnih trgovinah se prav tako lahko izognemo nerodnemu občutku ležanja na vzmetnicah medtem, ko prodajalec in druge stranke čakajo na nas.

Vsekakor pa lahko tudi v nekaterih spletnih trgovinah vzmetnico preizkusimo. Vsaj pri Swiss+Bed vam to omogočamo. V našem razstavnem salonu lahko preizkusite čisto vse vzmetnice v ponudbi (ne le par izbranih), brez vseh prej omenjenih nevšečnosti.

Poleg tega vam mi ponujamo tudi 180 dnevno testno obdobje, po katerem lahko vzmetnico zamenjate ali vrnete nazaj, če z njo niste zadovoljni.

Primerjava spletnega in fizičnega nakupa

Ne glede na to kakšno vzmetnico želite, je spletni nakup nedvomno najboljša odločitev. Morate pa poznati lastne preference, saj se idealna vzmetnica razlikuje med posamezniki.

V kolikor imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč pri izbiri vzmetnice, nas pokličite ali nam pišite. Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali do najboljše odločitve. V kolikor v naši ponudbi ne najdete vzmetnice ali dimenzije, ki jo potrebujete, lahko pri nas naročite tudi izdelavo vzmetnice po naročilu.

Želimo vam nakupovanje brez stresa in udoben spanec!