...

DO IDEALNE VZMETNICE
V LE NEKAJ KORAKIH

Rešite vprašalnik in skupaj ugotovimo, katera vzmetnica najbolj ustreza vašemu tipu postave, spalnemu položaju in navadam za optimalno udobje in podporo. Vsak si zasluži vrhunski spanec!

DO IDEALNE VZMETNICE
V LE NEKAJ KORAKIH

Rešite vprašalnik in skupaj ugotovimo, katera vzmetnica najbolj ustreza vašemu tipu postave, spalnemu položaju in navadam za optimalno udobje in podporo. Vsak si zasluži vrhunski spanec!

Nakup nove vzmetnice je
pomembna odločitev

Večina ljudi bi se strinjala, da je to najpomembnejša komponenta vsake spalnice. Da bi vam olajšali to investicijo v dober spanec, smo sestavili kratek vprašalnik, ki nam bo pomagal ugotoviti, katera vzmetnica je najbolj primerna za vas. Naš personaliziran vodič je zasnovan tako, da zberemo čim več informacij, preden vam podamo najboljši odgovor na vprašanje Katero vzmetnico kupiti?

Brez skrbi, postopek je hiter in enostaven. V le nekaj korakih pridobimo zelo veliko informacij o vas in vaših spalnih navadah, da vam lahko svetujemo kateri model naročiti in s tem sprejmete 100% pravilno odločitev za najboljši možen spanec.

KDAJ JE PRAVI ČAS ZA NAKUP NOVE VZMETNICE?

Kot vsaka stvar, ki jo redno uporabljamo, se tudi vzmetnica po več letih uporabe obrabi. Slabo ležišče vpliva na kakovost našega spanca, ki je neposredno povezan z našim zdravjem in razpoloženjem. Bodite pozorni na naslednje znake, ki vam sporočajo, da vaša vzmetnica morda ni več najboljša in je prišel čas za nov jogi.

01

Obraba

Vzmetnica kaže znake obrabe, kot so strgana tkanina ali povešenost.

02

Dotrajana vzmetnica

Ko spite, čutite ali slišite vzmeti in vdolbine. Vaša vzmetnica je dotrajana.

03

Čvrstost

Če vas med spanjem zbuja premikanje partnerja, to pomeni, da vzmetnica ni več dovolj čvrsta in ne nudi dovolj opore.

04

Stara vzmetnica

Po 7 letih vzmetnice navadno zaradi obrabe ne zagotavljajo več dovolj čvrstosti.

RAZLOGI ZA NAKUP NOVE
VZMETNICE

RAZLOGI ZA NAKUP
NOVE VZMETNICE

Pa začnimo! Vsi smo že bili v tem položaju, ko smo bili super zadovoljni z našim spancem, nič nam ni manjkalo, a pride čas, ko je potrebno nekaj spremeniti, saj vzmetnica ni več kot nova, nam več ne ustreza in tako naprej. Tukaj so 4 glavni razlogi, zakaj se ljudje odločijo za nakup nove vzmetnice:

Bolečine v hrbtu

Če se zbujate z bolečinami in otrdelimi mišicami, je morda kriva vaša vzmetnica. Lahko pritiska na napačne točke ali pa vaše telo pogreza v neudoben položaj. V vsakem primeru, "prenašanje" slabe vzmetnice ni vredno, še posebej ker pomanjkanje spanca lahko povzroči slabo voljo naslednji dan.

Poslabšanje vzmetnice

Dobra vzmetnica je kot avto ali najljubša majica, več ko jo uporabljate—vsako noč!—bolj se obrablja. Zaradi tega je priporočljivo, da vzmetnico zamenjate vsakih 5-10 let. Dobro pravilo je, da si omislite novo, če opazite, da se deli vzmetnice pogrezajo, če je spanje vašega partnerja moteno, ko se premikate, ali če se zbudite otrdeli ali z bolečinami. Če se vam zdijo hotelske postelje posebej udobne, je to še en znak, da vaša vzmetnica doma potrebuje nadgradnjo.

Selitev v novo hišo/stanovanje

Selitev v nov prostor je lahko vznemirljiva in po navadi naporna. Prevažanje postelje iz ene ene hiše v drugo je lahko drag štos, zamudno in še posebej nadležno. Konec koncev, potrebovali boste vsaj dve osebi, pravo vozilo in veliko potrpljenja. Kdo pa se želi ukvarjati z obračanjem na ozkih stopniščih, stiskanjem v dvigalu ali spotikanjem, saj ne vidite ničesar razen tiste velike vzmetnice pred seboj? Mi ne. Če naročite novo vzmetnico pri Swiss+Bed, takoj prejmete brezplačno dostavo ob nakupu nad 699 eur in možnost reciklaže stare vzmetnice, poleg tega pa je vzmetnica priročno zvita in tako odlično pripravljena za selitev!

Potreba po večji vzmetnici

Življenje teče dalje. Sigurno pride čas, ko nameravate deliti posteljo še s kom drugim in takrat boste zagotovo potrebovali večjo vzmetnico. Enako velja, če ugotovite, da ste preprosto prerasli manjšo vzmetnico, ki ste jo kupili pred leti. Na koncu, če se selite v večjo spalnico, je to super izgovor za nadgradnjo na večjo, bolj razkošno vzmetnico.

SPALNI POLOŽAJ JE ZELO
POMEMBEN - ZAKAJ?

SPALNI POLOŽAJ JE ZELO POMEMBEN - ZAKAJ?

dipl. fizioterapevt Marko Tasić

“Moje stranke imajo težave predvsem z bolečinami v vratu, hrbtnem delu in v ramenih. Veliko teh poškodb izvira tudi iz slabega spanca, slabe vzmetnice. Priporočam Swiss+Bed vzmetnice, saj pomagajo pri dobrem spancu, boljši regeneraciji in posledično bo tudi manj bolečin. Na Swiss+Bed vzmetnici spim tudi jaz!”

dipl. fizioterapevt Marko Macuh

“V svoji praksi se srečujem s številnimi pacienti, ki imajo bolečine v hrbtenici in velikokrat je njihova težava prav v nepravilni izbiri vzmetnice. Ko so zamenjali svojo staro vzmetnico na Swiss+Bed, so poročali o: boljšem spancu, manj bolečinah in izboljšani kakovosti življenja.”

SPANJE NA BOKU

Ta spalni položaj potrebuje vzmetnico, ki omogoča rahlo pogrezanje ramen in bokov. Poiščite vzmetnico iz spominske pene, ki se prilagodi telesu okoli teh predelov, da bo vaša hrbtenica ostala pravilno poravnana čez celo noč.

SPANJE NA HRBTU

V kolikor spite na hrbtu, obvezno potrebujete podporo za spodnji del hrbta. Večina kiropraktikov priporoča srednje trdo vzmetnico, ki objame hrbtenico, priporočajo tudi to, da se izogibate vzmetnicam z vzmetmi za vsako ceno! So preprosto pretrde za osebo, ki rada spi na hrbtu.

KOMBINIRAN POLOŽAJ

To je tista oseba, ki se čez noč veliko premika, obrača, spreminja telesne položaje in celo izumlja nekaj svojih. Gel spominska pena omogoča telesu, da se rahlo pogrezne, ko ste na boku, ostane čvrsta, ko ste na hrbtu, in ni preveč mehka, ko ste na trebuhu. To je prava izbira, če želite odstraniti ugibanja pri izbiri prave trdote. Pri Swiss+Bed imamo rešitev tudi za vas!

SPANJE NA TREBUHU

Spalce na trebuhu delimo v dve kategoriji: tisti, ki resnično preferirajo ta položaj, in tisti, ki nezavedno izberejo ta položaj zaradi bolečin v spodnjem delu hrbta. V vsakem primeru boste potrebovali trdo vzmetnico, ki podpira vaše telo. Preveč pogrezanja bo povzročilo težave s spanjem.

STOPNJA TRDOTE VZMETNIC

Pri odločanju o stopnji trdote premislite o kombinaciji obeh dejavnikov. Če ste o najboljši izbiri še vedno v dvomih, se o najboljših vzmetnicah za vaše potrebe pozanimate pri naših svetovalcih.

STOPNJA TRDOTE

Dovolite, da vas naše mehke vzmetnice zaobjamejo in popeljejo v udoben spanec. Mehka vzmetnica je prava za vas, če:

STOPNJA TRDOTE

65%

Naša najbolj prodajana opcija, katero preferira večina strank. Prepustite se luksuzni opori in udobju naših srednje trdih vzmetnic. Trda vzmetnica je primerna za vas, če:

STOPNJA TRDOTE

80%

Zasnovana tako, da se med spanjem v vzmetnico ne potopite, vendar vam nudi popolno uravnoteženo podporo.

TELESNA TEŽA JE PRAV TAKO POMEMBNA

Vaša telesna teža igra veliko vlogo pri iskanju primerne vzmetnice — kar nekateri spalci smatrajo za trdo, lahko za druge, ki tehtajo več, deluje premehko. Ker vaša teža določa, koliko se pogreznete v posteljo, vpliva tudi na količino oblazinjenja, ki ga prejmete od vzmetnice

Najboljša izbira za vse, ki imajo večjo telesno težo! Swiss+Bed Tour Noir je posebej zasnovan za uporabnike s težo 110 kg ali več, zagotavlja izjemno stabilnost in trpežnost.

Višja telesna teža:

Za težje posameznike, tiste nad 100 kg so najboljše trše vzmetnice, saj večja teža pomeni večji pritisk na posteljo. Premočan pritisk lahko povzroči, da se postelja pogrezne in ogrozi poravnavo hrbtenice, kar povzroči bolečine v hrbtu. Swiss+Bed za najtežje posameznike ponuja Tour Noir, ki je dodatno ojačan s titanovimi vzmetmi in preprečuje posedanje ležišča.

Swiss+Bed Monte Rosa predstavlja vrh ponudbe! Izdelana iz najboljših tehnološko naprednih materialov, ta vzmetnica
zagotavlja najvišjo stopnjo udobja in podpore. To je najboljše, kar lahko ponudi Swiss+Bed!

Manjša telesna teža:

Za lažje posameznike so bolj primerne mehke vzmetnice, ker le te ne povzročajo toliko pritiska na posteljo. Če je
postelja pretrda, se med spanjem ne boste dovolj pogreznili, da bi vzmetnica olajšala pritisk na vaše sklepe. Glede na
višino vzmetnice ter zahtevnost, lahko pri nas izbirate med modeli: Scopi, Mönch in Monte Rosa.

Kaj upoštevati pred
nakupom vzmetnice?

Zdaj, ko veste, kakšno vzmetnico želite, je čas, da se poglobite v podrobnosti. Da bi sprejeli pametno
odločitev, preberite o treh najpomembnejših stvareh:

180 dnevno testno obdobje

Izjemno pomembno je, da vzmetnico preizkusite doma, saj je edini način, da ocenite, ali bo to prava vzmetnica za naslednja leta, le tak, da spite na njej nekaj noči. Swiss+Bed ponuja najdaljše testno obdobje v industriji. To pomeni, da lahko katero koli Swiss+Bed vzmetnico preizkušate 180 dni in jo vtem času lahko zamenjate za drugačno trdoto ali po dogovoru menjate model.

Mnenja kupcev Swiss+Bed

Med prebiranjem različnih mnenj boste morda prijetno presenečeni našli nekoga s podobno težavo, ki hvali, kaj zanj deluje. Na primer, nekdo z bolečinami v spodnjem delu hrbta lahko natančno opiše, kako se naše vzmetnice primerjajo z različnimi vrstami vzmetnic, ki jih je preizkusil v preteklosti. Oglejte si mnenja na spletni strani, na Facebooku in na Googlu.

Garancija 3 + 15 let!

Pri nakupu postelje želite biti prepričani, da to, kar kupite, tudi dobite. Pomembno je upoštevati garancijo na vzmetnico, če se ta začne pogrezati ali se stisne, kar lahko moti vaš spanec in povzroči nezaželene bolečine. Prav tako je treba pomisliti, kako dolgo podjetje jamči za življenjsko dobo svoje vzmetnice. Ali res želite ponovno skozi postopek nakupovanja nove vzmetnice čez 2-3 leta?

PRI SWISS+BED PONUJAMO NAJDALJŠO GARANCIJO NA TRGU. 3 LETA + MOŽNOST PODALJŠANJA NA KAR 15 LET!

KAJ O NAS NA FACEBOOKU
PRAVIJO KUPCI?

Najboljše so žepkaste vzmetnice

Najboljše vzmetnice so žepkaste vzmetnice. Vsa Swiss+Bed ležišča so žepkasta, kar pomeni, da je vsaka vzmet ovita v lastno tekstilno prevleko. To zmanjšuje prenos gibanja in zagotavlja optimalno podporo telesa med spanjem. Žepkaste vzmetnice se popolnoma prilagodijo telesu, zagotavljajo visoko stopnjo opore in udobja ter so bolj zračne.

Swiss+Bed žepkaste vzmetnice so ortopedske, kar pomaga ohranjati svežino vzmetnice in preprečuje kopičenje vlage ter pršic, kar je pomembno za alergike in astmatike. Vse Swiss+Bed vzmetnice vsebujejo plast iz lateksa za termoregulacijo, da se med spanjem ne potite preveč.

Prednosti nakupa pri Swiss+Bed

100% garancija na zadovoljstvo.

Swiss+Bed zagotavlja
brezskrben nakup
vzmetnice in ostalih
izdelkov. Če z našimi izdelki
niste 100% zadovoljni, lahko
od nakupa odstopite v roku
180 dni. Ponujamo tudi
možnost 15-letne garancije.

180 testnih dni +
preizkus v salonu

180 noči testnega spanca.
Če vam ležišče ne ustreza,
ga lahko brezplačno
zamenjate ali vrnete. Vse
jogije lahko preizkusite tudi
v našem spalnem salonu na
Brnčičevi 39 v Ljubljani.

Strokovno podkovani
svetovalci.

Naši izurjeni svetovalci
nudijo personalizirano
svetovanje in strokovno
pomoč. Prisluhnili bodo
vašim potrebam in vam
pomagali izbrati najboljšo
vzmetnico zase.

Garantirano najnižja
cena in številne akcije

Če najdete identično
vzmetnico za nižjo ceno,
vam bomo ponudili še nižjo.
Redno spremljajte našo
ponudbo za najbolj ugoden

nakup

Ugodni plačilni
pogoji.

Omogočamo različne
načine plačila: Plačilo po
povzetju, predračun,
plačilne kartice (Visa,
MasterCard, Maestro,
Diners), PayPal, Crypto, in
plačilo na obroke.

Varen in brezskrben
nakup.

Nakupovanje v spletni
trgovini Swiss+Bed je varno
in brezskrbno. Osebni in
transakcijski podatki se
prenašajo po SSL povezavi.
Zagotavljamo tudi
varovanje zasebnosti naših
uporabnikov in njihovih podatkov.

Enostavno in hitro
nakupovanje.

Nakupovanje in izbira
vzmetnice poteka
enostavno in hitro. Če imate
kakršna koli vprašanja ali
težave, nam lahko pišete na
info@swissbed.si ali
pokličete našega svetovalca
na 051 399 247.

Brezplačna dostava
vzmetnic.

Pri Swiss+Bed nudimo hitro
dostavo vseh vzmetnic na
dom. Pri nakupu nad 699 €
je dostava brezplačna.

KJE KUPITI VZMETNICO?

Ko gre za nakup vzmetnice, imate dve glavni možnosti: nakup na spletu ali v trgovini.
Poglejmo prednosti in slabosti:

Nakup vzmetnice v trgovini

Nakup vzmetnice na spletu

V trgovini lahko sami vidite in občutite posteljo. Odvisno od vrste trgovine, ki jo obiščete, lahko tudi primerjate različne blagovne znamke pod eno streho. Običajno bo na voljo tudi prodajalec, ki mu lahko takoj zastavite vprašanja.

Nakup vzmetnice na spletu je običajno cenejši, lahko brskate kolikor želite, primerjate cene in berete mnenja v svojem tempu vse to brez zapuščanja doma. Spletni prodajalci ponavadi ponujajo tudi boljša testna obdobja, da lahko svojo novo posteljo resnično preizkusite za udobje in podporo. Pri Swiss+Bed vsakemu spalcu nudimo polnih 180 dni za preizkus nove vzmetnice in nato nudimo povračilo, če ni popolnega prileganja.

Po drugi strani pa lahko te “prednosti” vidimo tudi kot “slabosti”. Preizkušanje postelje za nekaj minut na javnem mestu s čevlji na nogah vam resnično ne daje občutka, kako bo ta postelja občutena v vaši sobi, noč za nočjo in leto za letom. Prav tako lahko prodajalcu kakšen podatek uide, na spletni strani je namreč zapisano tako rekoč vse o modelih.

Res je, da pred nakupom ne boste mogli otipati in občutiti vzmetnice. Toda kot smo omenili, je preizkus v udobju vašega doma brez tveganja natanko tisto, kar ponujamo pri Swiss+Bed vzmetnicah. Če vam ne ustreza, jo preprosto vrnite v prvem letu. Olajšali smo nakup vzmetnice na spletu, da se boste lahko počutili varno in samozavestno v svoji odločitvi.

IZPOLNITE VPRAŠALNIK IN SKUPAJ BOMO NAŠLI NAJBOLJŠO VZMETNICO ZA VAŠ NAČIN SPANJA IN POTREBE.

Smo butični ponudnik vrhunskih švicarskih vzmetnic, ki želi uporabnikom omogočiti zdrav, udoben in luksuzen spanec. Prav vsa naša ležišča krasita izjemna kvaliteta ter eleganten videz. Pridružite se tisočim zadovoljnim uporabnikom in si privoščite prestižen spanec po dostopni ceni!

Razstavno prodajni salon Swiss+Bed

Odpiralni čas salona

© Vse pravice pridržane. Vse informacije na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Prepovedano je kakršno koli