Zakaj so Swiss+Bed vzmetnice najboljše vzmetnice in kako izbrati zase najboljšo vzmetnico v naši ponudbi?

Vrhunska kakovost Swiss+Bed vzmetnic zagotavlja božanski spanec

Poslanstvo spalnega centra Swiss+Bed je zagotoviti najboljše vzmetnice in posledično odlično kakovost spanca ter najvišje zadovoljstvo kupcev.

Boljši spanec dokazano pripomore k boljšemu splošnemu zdravju, izboljšani kakovosti življenja in boljšemu vsakodnevnemu počutju.

V ta namen izdelujemo in prodajamo izredno kvalitetne švicarske vzmetnice ter vsakemu kupcu pomagamo izbrati zanj najboljše ležišče, ki popolnoma ustreza njegovim željam, potrebam in specifikam.

V naši ponudbi boste našli le izdelke, ki smo jih preizkusili tudi sami in za katere zagotavljamo, da ustrezajo najvišjim standardom kakovosti vzmetnic.

V naslednjih vrsticah si preberite zakaj so Swiss+Bed najboljša ježišča in kako izbrati zase najbolši jogi.

zakaj so swiss+bed najboljše vzmetnice

Najboljše vzmetnice so žepkaste vzmetnice

Vsa Swiss+Bed ležišča so žepkasta. To pomeni, da je vsaka vzmet v ležišču ovita v lastno tekstilno prevleko. Posledično vzmeti v ležišču delujejo točkovno in med seboj neodvisno. Odzivajo se le na pritisk na določenem mestu, kar občutno zmanjša prenos gibanja in uporabniku omogoča optimalno podporo telesa med spanjem.

Žepkaste vzmetnice se tako popolnoma prilagodijo vašemu telesu, zagotavljajo najvišjo stopnjo opore in udobja in so bolj zračne v primerjavi z drugimi vrstami vzmetnic.

Zaradi svoje izjemne podpore sklepom in hrbtenici, so Swiss+Bed žepkaste vzmetnice, najboljša ležišča tudi za vse, ki trpijo zaradi bolečin v hrbtu, vratu ali sklepih.

Vsa Swiss+Bed ležišča so tudi ortopedske vzmetnice. Pomemben vidik ortopedskih ležišč je tudi zračnost, ki pomaga ohranjati svežino vzmetnice in preprečuje kopičenje vlage ter pršic v postelji, kar je še posebej pomembno za alergike in astmatike.

Vse Swiss+Bed vzmetnice vsebujejo plast iz lateksa, ki omogoča termoregulacijo in zagotavlja, da se med spanjem ne potite preveč.

Žepkaste vzmetnice so najboljša ležišča

Prednosti nakupa vzmetnice pri Swiss+Bed

Poleg kraljevsko udobnih in vrhunskih vzmetnic, nudimo pri Swiss+Bed tudi številne druge prednosti in ugodnosti, zaradi katerih se kupci najraje odločajo za nakup Swiss+Bed vzmetnic.

01

100% garancija na zadovoljstvo

Swiss+Bed zagotavlja brezskrben nakup vzmetnice in ostalih izdelkov v našem prodajnem programu.

Zavezani smo k nudenju najboljšega servisa našim kupcem. Zato smo se tudi odločili ponuditi najboljše vzmetnice na katerih smo spali tudi sami.

V primeru, da z našimi izdelki ne bi bili 100 % zadovoljni, lahko od nakupa odstopite v roku 180 dni.

Ker v kvaliteto svojih vzmetnic resnično verjamemo, vam ob nakupu ponujamo tudi možnost 15-letne garancije, ki je sestavljena iz prostovoljnega ter dodatnega podaljšanega jamstva.

02

180 testnih dni + možnost preizkusa vzmetnice v salonu

Težko je vedeti, ali je vaša vzmetnica primerna, ne da bi na njej dejansko spali. Zadnja stvar, ki si jo želite tako vi, kot mi je, da bi spali na vzmetnici, ki vam ne ustreza.

Zato kupcem ponujamo kar 180 noči testnega spanca. Ko se odločite za nakup vzmetnice pri nas, imate na voljo 180 testnih noči, da jogi preizkusite doma in ugotovite, ali vam ustreza. Če vam ležišče ne ustreza, ga lahko brezplačno zamenjate za drugega ali vrnete (in dobite nazaj kupnino).

Prav tako lahko vse jogije preizkusite v našem spalnem salonu na Brnčičevi 39 v Ljubljani (Črnuče), kjer vam bodo naši zaposleni z veseljem pomagali izbrati najboljšo vzmetnico zase. Salon je odprt od ponedeljka do petka od 10:00 do 18:00 in ob sobotah do 14:00.

03

Strokovno podkovani svetovalci, ki se bodo posvetili vašim željam in potrebam

Naši izurjeni svetovalci so ključni za izboljšanje nakupne izkušnje pri izbiri vzmetnic, saj nudijo personalizirano svetovanje in strokovno pomoč. Prisluhnili bodo vsem vašim individualnim potrebam in vam pomagali razumeti, kako različne lastnosti vzmetnice vplivajo na kakovost vašega spanca ter katere vzmetnice so najbolj primerne za vaše specifične potrebe. Pomoč Swiss+Bed strokovnjakov vam ne bo zagotovila le nove sanjske vzmetnice, ampak tudi boljši spanec in izboljšano kakovost življenja.

Prav tako vam bodo naši svetovalci ob nakup Swiss+Bed vzmetnice odgovorili na vsa vaša vprašanja in vas osvestili, kako pravilno vzdrževati ležišče, s čimer boste znatno podaljšali njegovo življenjsko dobo. S svojo pomočjo in poslanstvom vam želimo zagotoviti mnoga leta dobrega spanca.

04

Garantirano najnižja cena in številne akcije

Pri nakupu novega kakovostnega jogija je za mnoge izjemno pomembna tudi cena. Ne moremo zanikati, da so dobre vzmetnice pogosto tudi precej drage – sploh večje dimenzije. Kljub temu da je na dober spanec težko postaviti ceno, Swiss+Bed ponuja izjemno ugodne cene glede na kvaliteto vzmetnic, ki bodo nakup najboljšega ležišča vsekakor olajšale.

V svoji ponudbi imamo pogosto na voljo tudi številne akcije. Posledično lahko z gotovostjo garantiramo najnižjo ceno – če se zgodi, da za nižjo ceno najdete identično vzmetnico, vam mi ponudimo še nižjo ceno.

Redno spremljajte našo ponudbo in akcije, za najbolj ugoden nakup vaše nove vzmetnice.

05

Ugodni plačilni pogoji

V spalnem centru Swiss+Bed omogočamo različne načine plačila:

06

Varen in brezskrben nakup

Nakupovanje vzmetnice v spletni trgovini spalnega centra Swiss+Bed je popolnoma varno, saj izpolnjujemo vse sodobne varnostne standarde spletnih trgovin. Osebni in transakcijski podatki se prenašajo po SSL povezavi, ki omogoča varno in brezskrbno spletno nakupovanje. V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) zagotavljamo tudi varovanje zasebnosti naših uporabnikov in njihovih podatkov. Redno skrbimo tudi za to, da je objavljen cenik jogi vzmetnic,kar se da, redno ažuren. Enako velja za akcije vzmetnic.

07

Enostavno in hitro nakupovanje

Nakupovanje in izbira vzmetnice poteka enostavno in hitro, opravite ga samo nekaj preprostih korakih. Tudi primerjava vzmetnic je zelo enostavna. Če imate ob naročanju izdelkov kakršna koli vprašanja ali težave, nam lahko pišete na info@swissbed.si, pokličete našega svetovalca na 051 399 247 ali si preberete več o izbiri prave vzmetnice v našem vodiču: Kakšno vzmetnico kupiti?

08

Dostava vzmetnic

Dostava vzmetnice je naslednji vidik, ki ga je nujno upoštevati pri nakupu novega ležišča. Ker vzmetnice pogosto niso majhne ali lahke, je lasten transport večkrat vir preglavic in težav. Zato pri Swiss+Bed nudimo tudi lastno in hitro dostavo vseh vzmetnic na dom.

Pri nakupu nad 699 € je dostava na dom brezplačna!

Sedaj, ko ste seznanjeni s tem, zakaj so Swiss+Bed jogiji najboljši, si preberite še kako izbrati zase najboljše ležišče, med vsemi, ki so na voljo v naši ponudbi.

Kako izbrati zase najboljše ležišče v naši ponudbi?

Kako trdo ležišče izbrati?

Vse Swiss+Bed vzmetnice so na voljo v mehki, srednje trdi in trdi različici

Tour Noir, ki je namenjen težjim posameznikom, je na voljo tudi v zelo trdi različici.

Najbolj priljubljene so srednje trde vzmetnice, ker ustrezajo najširšemu spektru potreb.

Ko izbirate svojo stopnjo čvrstosti, je pomembno, da upoštevate predvsem položaj, v katerem spite, in svojo telesno težo. Poglejmo kako oboje vpliva na izbiro prave vzmetnice.

Kako izbrati zase najboljši jogi? Kaj so kakovostne, kvalitetne in vrhunske vzmetnice?

Položaj spanca

Na boku: Spanje na boku je najpogostejši položaj in je tudi tisti, ki ga zdravniki običajno priporočajo, da se izognete bolečinam v hrbtu. Najboljše vzmetnice za osebe, ki spijo na boku, so mehke do srednje trde, ker pomagajo ohranjati hrbtenico poravnano. Če je vzmetnica pretrda, lahko med spancem v tem položaju ustvarjate prevelik pritisk na boke in ramena.

Na trebuhu: Trše vzmetnice so bolj primerne za tiste, ki radi spijo na trebuhu, saj ne želite, da vaše točke pritiska preveč potonejo v vzmetnico.

Na hrbtu: V tem primeru je idealna srednja trdnost. Če je vaša vzmetnica premehka ali pretrda, tvegate, da vaša hrbtenica ne bo pravilno poravnana.

Kombiniran spanec: če se med spancem veliko premikate in spreminjate položaje, je najboljša izbira srednje trda različica.

kako položaj spanja vpliva na izbiro najboljše vzmetnice zase?

Telesna teža

Višja telesna teža: za težje posameznike so najboljše trše vzmetnice, saj večja teža pomeni večji pritisk na posteljo. Premočan pritisk lahko povzroči, da se postelja pogrezne in ogrozi poravnavo hrbtenice, kar povzroči bolečine v hrbtu. Swiss+Bed za najtežje posameznike ponuja Tour Noir, ki je dodatno ojačan s titanovimi vzmetmi in preprečuje posedanje ležišča.

Nižja telesna teža: Za lažje posameznike so bolj primerne mehke vzmetnice, ker le-te ne povzročajo toliko pritiska na posteljo. Če je postelja pretrda, se med spanjem ne boste dovolj pogreznili, da bi vzmetnica olajšala pritisk na vaše sklepe.

Pri odločanju o stopnji trdote premislite o kombinaciji obeh dejavnikov. Če ste o najboljši izbiri še vedno v dvomih, se o najboljših vzmetnicah za vaše potrebe pozanimate pri naših svetovalcih.

kako teža vpliva na izbiro najboljšega ležišča zase?

Katera velikost (dimenzija) vzmetnice je najbolj primerna za vas?

Izbira prave velikosti ležišča je pomembna za zagotavljanje zadostnega prostora za udoben spanec, ne glede na to, ali spite sami, ali s partnerjem. Pravilna velikost ležišča lahko izboljša kakovost vašega spanca in vpliva na vaše splošno počutje. Pri izbiri dimenzije vzmetnice morate biti predvsem pozorni na:

1.

Prostor v spalnici

Preverite, koliko prostora imate na voljo v svoji spalnici. Pomembno je, da okoli ležišča ostane dovolj prostora za lahkotno gibanje in dodatno pohištvo.

2.

Velikost in število uporabnikov

Če boste ležišče uporabljali sami, morda ne potrebujete tako velikega ležišča, kot če spite s partnerjem.
Razmislite tudi o svoji višini in telesni teži – vaš jogi mora biti vsaj 15 cm daljši od vas, za udoben spanec.

3.

Osebne preference

Nekateri ljudje potrebujejo več prostora za spanje, medtem ko je drugim dovoljšna že manjša površina. Razmislite tudi o tem koliko se med spanjem premikate in ali se
čez posteljo radi
"raztegnete".

4.

Prihodnje potrebe

Razmislite o morebitnih prihodnjih spremembah, kot so selitev, spremembe v spalnici, življenjskem slogu ali povečanje družine, ki bi lahko vplivale na vaše potrebe glede velikosti ležišča.

dobra vzmetnica je prave dimenzije - katera velikost zmetnice je najboljša za vas?

Standardne dimenzije vzmetnic so enake standardnim dimenzijam postelj, pri čemer se dimenzije ležišč med različnimi državami lahko razlikujejo.

Pri Swiss+Bed poleg standardnih dimenzij ponujamo tudi širino vzmetnice 70 cm ter izdelavo vzmetnice po meri oz. naročilu.

Kako vpliva višina vzmetnice na izbiro najboljšega ležišča zase?

Pomembno vlogo pri udobnem spancu igra tudi višina vzmetnice. Tu predvsem upoštevajte, da višje ležišče nudi višjo stopnjo udobja, saj omogoča večjo podporo ledvenemu delu, ramena in boki, pa se še bolj udobno potopijo v ležišče.

Visoka vzmetnica – 30 cm in več

Visoke vzmetnice so najbolj udobne in nudijo dovolj podpore, priporočljive so tudi za ljudi z višjo telesno težo.

Srednje visoka vzmetnica 20 – 30 cm

Srednje visoke vzmetnice nudijo dobro oporo in udobje za hrbtenico.

Nizka vzmetnica – do 20 cm

Nizke vzmetnice so predvsem primerne za otroke in mladostnike, uporabljajo pa jih lahko tudi vitalni odrasli, ki nimajo težav s hrbtenico.

kako višina vzmetnice vpliva na izbiro najboljšega ležišča in kvaliteto ležišča

Kako izbrati otroško vzmetnico?

Tako kot pri odraslih, je tudi pri izbiri vzmetnice za otroka pomembno, da se odločimo za pravo ležišče. Dolg in dober spanec je za otroke ključnega pomena, saj potrebujejo več ur spanja, kot odrasli. Dober spanec ter možnost hitro zaspati sta pomembena v vseh fazah otroškega razvoja. Postelja s kakovostno vzmetnico je zagotovilo vrhunskega spanca, ki ga otroci nujno potrebujejo.

Ena od ključnih razlik med vzmetnico za otroke in odrasle je v tem, da je varnost večja skrb pri nakupovanju postelj in vzmetnic za otroke, zlasti pri dojenčkih, ki spijo v posteljicah. Zagotovilo, da vzmetnica ustreza varnostnim smernicam, je izjemnega pomena.

Za zdrav razvoj dojenčka ali otroka je tudi pomembno, da je njihova vzmetnica ravna in dovolj trdna, kar med spanjem omogoča odrivanje od podlage. Po potrebi tudi obračanje in spreminjanje položaja. Sposobnost spreminjanja položaja je ključna za zagotavljanje dobre prekrvavitve kože in za razporeditev telesne teže enakomerno na oba dela telesa, tako levo kot desno, kar prispeva k ohranjanju lepe in simetrične telesne drže. Med normalnim razvojem otrok spi v položaju, pri katerem je glava obrnjena stran od telesa.

Pri otrocih ni nujno, da je vzmetnica pretirano trda, kar je največkrat značilno za ortopedske vzmetnice, saj dojenčki in otroci nimajo velike telesne teže. Vsekakor pa ni primerna preveč mehka podlaga, ki se močno ugreza, kar dojenčku ali otroku otežuje obračanje.

otroške vzmetnice morajo bti kakovostne vzmetnice

Pomen visokokakovostnih materialov

Kot smo že omenili, vse Swiss+Bed vzmetnice vsebujejo le najbolj kakovostne materiale, kot so visokokakovostna pena, spominska pena, lateks, W-rabbit, Airflow tehnologija itd.

Uporaba visokokakovostnih materialov pri izdelavi vzmetnice je izjemno pomembna za zagotavljanje čim boljšega spanca, saj le ti odločno pripomorejo k maksimalnemu:

Poleg tega žepkasta ležišča iz visokokakovostnih materialov zmanjšujejo tudi nelagodje in bolečine v hrbtenici, vratu ali sklepih, saj zagotavljajo najboljšo možno oporo telesu ter preprečujejo prekomerno ugrezanje med spanjem.

Vzmetnice iz kakovostnih materialov so posledično tudi bolj trajne in odporne proti obrabi. Dlje časa ohranjajo svojo obliko in funkcionalnost, zmanjšujejo potrebo po pogostih zamenjavah in predstavljajo najboljšo dolgoročno naložbo.

Visoka kakovost materialov iz katerih so narejene vzmetnice vpliva tudi na higieno, saj so te bolj odporne na alergene, pršice in bakterije. Omogočajo tudi večjo zračnost, kar zmanjšuje možnost kopičenja vlage in preprečuje razvoj plesni ter neprijetnih vonjav.

Kakovostni materiali za dobre vzmetnice, kvalitetne vzmernice in vrhunske vzmetnice

Odločitev s Swiss+Bed je lažja

Pri Swiss+Bed namenjamo največ pozornosti prav vam, našim strankam in vašim potrebam.

Da bi si tudi sami sebi privoščili najboljši jogi zase, se oglasite v našem salonu na Brnčičevi 39 ali nas pokličite oz. nam posredujte vsa svoje vprašanja na info@swissbed.si.

Z veseljem vam bomo pomagali do najboljše vzmetnice in božanskega spanca, po odlični ceni, ki si ga zasluži prav vsak izmed vas.