01
Varen in brezskrben nakup

Nakupovanje v spletni trgovini spalnega centra Swiss+Bed je popolnoma varno, saj izpolnjujemo sodobne varnostne standarde spletnih trgovin. Osebni in transakcijski podatki se prenašajo po SSL povezavi, ki omogoča varno in brezskrbno spletno nakupovanje. V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) smo zavezani k varovanju zasebnosti naših uporabnikov. Redno skrbimo tudi za to, da je objavljen cenik jogi vzmetnic vedno ažuren. Enako velja za akcije vzmetnic.

02
Enostavno in hitro nakupovanje

Nakupovanje in izbira vzmetnice poteka enostavno in hitro, opravite ga samo v 3-ih preprostih korakih. Tudi primerjava vzmetnic je zelo enostavna. Če imate ob naročanju izdelkov kakršna koli vprašanja ali težave, nam lahko pišete na info@swissbed.si, pokličete našega svetovalca na 051 399 247 ali si preberete več o izbiri prave vzmetnice zase v našem vodiču: Kakšno vzmetnico kupiti?

03
Ugodni plačilni pogoji

V spalnem centru Swiss+Bed omogočamo različne načine plačila:

  • Plačilo po povzetju
  • Predračun
  • Plačilne kartice (Visa, MasterCard, Maestro, Diners)
  • Paypal
  • Plačilo na obroke
04
100% garancija na zadovoljstvo - nakup brez skrbi

Swiss+Bed zagotavlja brezskrben nakup vzmetnice in ostalih izdelkov v našem prodajnem programu, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa našim kupcem. Zato smo se tudi odločili ponuditi najboljše vzmetnice na katerih smo sami spali.

V primeru, da z našimi izdelki nebi bili 100% zadovoljni, lahko od nakupa odstopite v roku 14 dni. Poleg tega pa omogočamo vsem kupcem tudi test vzmetnic: za vse naše žepkaste vzmetnice nudimo 180 dnevno testno obdobje.

5 razlogov zakaj so Swiss+Bed najboljše vzmetnice
05
Kakovost in široka izbira vzmetnic

Naše poslanstvo v spalnem centru Swiss+Bed je prodaja izdelkov, ki vam bodo zagotovili optimalno kakovost spanca. Boljši spanec namreč dokazano pripomore k boljšemu splošnemu zdravju posameznika, izboljšani kakovosti življenja in boljšemu vsakodnevnemu počutju.

Z uvozom vrhunskih vzmetnic v Slovenijo želimo omogočiti vsakem kupcu odličen spanec. V naši trgovini boste našli le izdelke, ki smo jih tudi sami preizkusili in za katere sami verjamemo, da ustrezajo najvišjim merilom kakovosti. Največ pozornosti namenjamo prav vam, našim strankam in vašim potrebam. Prisluhnemo vsaki vaši želji in poiščemo način, kako jo bomo v največji meri izpolnili. In za vsem zapisanim tudi stojimo, zato imate vsi kupci naših zelo kvalitetnih vzmetnic omogočen 180 dnevni test ležišč.

V naši prodaji lahko najdete le najbolj ortopedske vzmetnice - žepkaste vzmetnice s 7 conskim žepkastim vzmetenjem, ki so najboljše vzmetnice za hrbtenico.

Ponašamo se tudi z najštevilčnejšo ponudbo različnih dimenzij vzmetnic pri nas. Po potrebi pa lahko naročite tudi izdelavo jogija po meri.

Vse modele in dimenzije naših ležišč je mogoče dobiti v vseh trdotah, kot mehke, srednje trde in trde (oz. zelo trde) vzmetnice.

Vse naše vzmetnice (jogiji) imajo tudi zaščito proti pršicam, kar preprečuje razvoj pršic v postelji.

Dodatna zagotovila zadovoljstva

Dokazana kakovost

Pri kakovost vzmetnici ne sprejemamo kompromisov. Vsi izdelki so narejeni iz najboljših materialov, s poudarkom na naravnih in ekološko trajnostnih materialih.

Kar 180-dnevno testiranje vzmetnic

Katero koli vzmetnico Swiss+Bed lahko testirate kar 180 dni. Če vam ležišče ne ustreza, ga lahko v tem roku vrnete ali zamenjate z bolj ustreznim.

Brezplačna pomoč

V primeru dodatnih vprašanj, želene pomoči ali morebitnega nezadovoljstva oz. potencialnih reklamacij se lahko kadar koli obrnete na nas, mi pa bomo v najkrajšem možnem času razrešili nastale težave.

15 letna garancija

Kupci Swiss+Bed vzmetnic imajo možnost 15-letne garancije, ki je sestavljena iz prostovoljnega, dodatnega in/ali podaljšanega jamstva.