01
Brezskrben nakup

Nakupovanje v spletni trgovini spalnega centra Swiss+Bed je popolnoma varno, saj izpolnjujemo sodobne varnostne standarde spletnih trgovin. Osebni in transakcijski podatki se prenašajo po SSL povezavi, ki omogoča varno in brezskrbno spletno nakupovanje. V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) smo zavezani k varovanju zasebnosti naših uporabnikov.

02
Enostavno in hitro nakupovanje

Nakupovanje poteka enostavno in hitro, opravite ga samo v 3-ih preprostih korakih. Če imate ob naročanju izdelkov kakršna koli vprašanja ali težave, nam lahko pišete na info@swissbed.si ali preprosto pokličete našega svetovalca na 051 399 247.

03
Ugodni plačilni pogoji

V spalnem centru Swiss+Bed omogočamo različne načine plačila:

  • Plačilo po povzetju
  • Predračun
  • Plačilne kartice (Visa, MasterCard, Maestro, Diners)
  • Paypal
  • Plačilo na obroke
04
100% garancija na zadovoljstvo - nakup brez skrbi

Swiss+Bed zagotavlja nakup brez skrbi, saj smo zavezani k nudenju najboljšega servisa našim kupcem. Če z izdelki ne boste 100% zadovoljni, lahko od nakupa odstopite v roku 14 dni.

05
Kakovost

Naše poslanstvo v spalnem centru Swiss+Bed je iskanje izdelkov, ki vam bodo omogočili optimalno kakovost spanca. S tem si prizadevamo, da našim kupcem izboljšamo kakovost življenja, kot tudi zdravje in splošno počutje. Z uvozom butičnih švicarskih vzmetnic v Slovenijo želimo omogočiti vsakem kupcu odličen spanec, ponujamo vam pa samo izdelke za katere sami verjamemo, da ustrezajo najstrožjim merilom kakovosti. Največ pozornosti namenjamo prav vam, našim strankam, vašim potrebam in željam. Prisluhnemo vsaki vaši želji in poiščemo način, kako jo bomo v največji meri izpolnili.

Dodatna zagotovila zadovoljstva

Dokazana kakovost

Pri kakovosti ne sprejemamo kompromisov. Vsi izdelki so narejeni iz najboljših materialov, s poudarkom na naravnih in ekološko trajnostnih materialih.

Kar 180-dnevno testiranje vzmetnic

Katero koli vzmetnico Swiss+Bed lahko testirate kar 180 dni. Če vam ležišče ne ustreza, ga lahko v tem roku vrnete ali zamenjate z bolj ustreznim.

Brezplačna pomoč

V primeru dodatnih vprašanj, želene pomoči ali morebitnega nezadovoljstva oz. potencialnih reklamacij se lahko kadar koli obrnete na nas, mi pa bomo v najkrajšem možnem času razrešili nastale težave.

15 letna garancija

Kupci Swiss+Bed vzmetnic imajo možnost 15-letne garancije, ki je sestavljena iz prostovoljnega, dodatnega in/ali podaljšanega jamstva.