Prikaz vseh 4 rezultatov

Pogosta vprašanje in odgovori

Naše vzmetnice ustrezajo vsem oblikam telesa, saj pri sami izdelavi nismo ničesar prepustili naključju. Preizkusili smo jih z različnimi obremenitvami in prav v vsakem poskusu se naše vzmetnice na sredini ne upognejo ali vdajo, temveč enakomerno porazdelijo težo po vsej površini. To smo preiskusili z uporabo dveh lutk, eno težko 150 kg in drugo 50 kg. V obeh primerih smo izmerili optimalno oporo.

Vzmetnice Swiss+Bed so zasnovane v Švici, izdelane na Portugalskem, vključujejo pa materiale iz Nemčije in Španije.

Vzmetnice lahko pred nakupom preizkusite v našem razstavnem salonu na Dunajski 105 v Ljubljani, prav tako pa nudimo poskusno dobo 180 dni.
180 dnevna poskusna doba začne šteti od dneva, ko vzmetnico prejemete na svoj dom. Označite si datum v koledarju in uživajte v brezskrbnem spancu. Prosimo vas, da vzmetnici dovolite vsaj 45- dnevno prilagajanje, preden se odločite za vračilo. Materiali potrebujejo nekaj časa, da se prilagodijo vašem telesu in spalnim navadam!
To je odvisno od razloga za vračilo in stanja vzmetnice. Vrnjene vzmetnice z napako navadno recikliramo ali podarimo v dobrodelne namene, nikakor jih pa ne vračamo nazaj v prodajo.
Upamo, da boste s svojo vzmetnico zadovoljni in boste na njej nemoteno spali vsaj naslednjih 10 let. Če se pa pojavi težava ali nezadovoljstvo nas prosim kontaktirajte na e-naslov info@swissbed.si in poskrbeli bomo za podrobnosti vračila.

Dostava do vrednosti nakupa 699,00€ znaša enotno 19,95€ za vzmetnice, oz. 3,95€ za ostale artikle in jo plača kupec. Dostava za vse nakupe nad 699,00€ je brezplačna.

Vzmetnice, ki so na zalogi bodo dostavljene v roku 1 do 5 delovnih dni, šteto od dneva dokončne potrditve vašega naročila. Za vzmetnice, katerih nimamo na zalogi oz. jih izdelujemo po meri pa velja rok dostave 10 do 25 delovnih dni. V izrednih razmerah je dostavni rok največ 45 dni.
Brez težave lahko spremenite naslov za dostavo. Za spremembe lahko poskrbimo kadarkoli, najlažje pa jih izvedemo v prvih 24 urah po oddaji naročila.
Nič lažjega: vzemite jo iz škatle, prestavite jo na kraj svojega počitka in odstranite plastične zaščitne ovoje. Ko v ležišče prodre zrak, vzmetnica prvič zadiha in začne pridobivati svojo končno obliko. Uporabljati ga lahko začnete že po 48 urah, ko doseže končno obliko. Vzmetnico vzemite iz škatle in odstranite plastične zaščitne ovoje. Ko v ležišče prodre zrak, vzmetnica prvič zadiha in začne pridobivati svojo končno obliko. Po 48 urah vzmetnica doseže končno obliko in je pripravljena za uporabo.