Odstop od nakupa v 14 dneh

Kupec ima po zakonu pravico odstopiti od nakupa iz kakršnegakoli razloga in brez obrazložitve v 14 dneh od prevzema paketa. Za uveljavljanje te pravice mora kupec na email naslov info@swissbed.si poslati dopis o odstopu. V zadevo email sporočila zapišite: Vračilo izdelka in številko naročila. Izdelek pošljite na naslov:
Swiss+Bed Brnčičeva 39, 1231 Ljubljana
Artikel, ki ga želite vrniti mora biti nepoškodovan, v originalni embalaži z vsemi deli in dodatki. Izdelek pošljite priporočeno po pošti. Vračilo denarja bo izvedeno najkasneje v 14 dneh od prejema pravilno izpolnjenega obrazca skupaj z izdelkom na našem naslovu. Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Vrne se le vplačani znesek.

Vračilo vzmetnice – 180 noči testnega obdobja

Želimo, da se zbujate naspani in da ste s svojim ležiščem kar se da zadovoljni, zato vam ponujamo edinstveno priložnost – po 180 nočeh pri nas kupljeno neustrezno ležišče lahko zamenjate z novim, ali pa vam povrnemo kupnino (dobropis).

Vrnjena ležišča bodo v skladu s standardi zavržena. 

 

Če se je vaš izdelek med transportom poškodoval ali utrpel druge napake prosimo, da nam to sporočite čim prej. Za nastale nevšečnosti se vam iskreno opravičujemo in obljubljamo, da bomo vašo reklamacijo obravnavali prioritetno.

Na mail info@swissbed.si pošljite naslednje: