Pri nakupu Swiss+Bed žepkastih vzmetnic lahko izbirate med različnimi varnimi načini plačila.

Plačilo po predračunu

Naročeno blago lahko plačate z nakazilom na naš TRR. Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega sporočila ali predračuna potem, ko oddate naročilo. Pri plačilu obvezno navedite točen sklic in nam tako omogočite, da informacijo o plačilu avtomatično prenesemo v naš informacijski sistem. S tem si boste zagotovili hitrejšo izvedbo. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun. Prosimo, da upoštevate, da prejeta naročila izvajamo po vrstnem redu prejetih plačil na naš račun, tako da se lahko stanje zaloge v času prejema vašega plačila razlikuje od stanja zalog v času oddaje naročila.

Plačilo po povzetju

Kupnino za naročilo po povzetju lahko ob dostavi plačate z gotovino ali plačilno kartico.

Paypal

Hitro, enostavno in po oceni mnogih najvarnejše plačevanje preko spleta.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico na daljavo

Naročeno blago lahko varno plačate s kreditno oz. plačilno kartico (MasterCard, Diners, Visa, Visa Electron, Maestro) ob oddaji naročila preko spleta. Plačnik mora biti ista oseba ali organizacija, kot je lastnik kreditne kartice. V primerih, ko imetnik kartice ni državljan Republike Slovenije ali pa uporablja kreditno kartico, ki ni bila izdana v Republiki Sloveniji ter v primerih, ko prejemnik in plačnik nista isti osebi, si pridržujemo pravico do dodatnega preverjanja identitete plačnika in prejema pisne izjave preko e-pošte ali telefaksa, da plačnik soglaša s plačilom naročenega blaga.

Plačilo po računu za podjetja

Nakup s plačilom po računu v dogovorjenem roku omogočamo:

Nakazila iz tujine

Nakazilo preko bank izven Republike Slovenije izvedite z reguliranim čezmejnim plačilom SEPA. Ob nakazilu obvezno vnesite IBAN in BIC kodo. Izberite opcijo, da kot nalogodajalec krijete vse stroške. V nobenem primeru ne uporabljajte opcije SHA, ki pomeni da si prejemnik in nalogodajalec delita stroške. V tem primeru bomo namreč prejeli nižji znesek in vaša kupnina ne bo poravnana v celoti.